De purpose podcast

We starten met een hele spannende podcastserie: Zonder Lef Geen Betekenis. In deze serie interviewen we de Purpose Day Award winnaars van de afgelopen jaren.

Natuurlijk: Wat maakte het voor Purpose Day als organisatie waarom juist zij de Purpose Day Award kregen, maar het gesprek gaat vooral over hoe zij nu verder gaan. Hoe ervaren zij deze tijden binnen hun ondernemerschap? Wat maakt dat zij de volgende stappen zetten? Wat is hun verbeelding van een purpose-gedreven economie?

Luisteren op Spotify
1655102946566

Rob van den Dool

Rob startte Yumeko met het ideaal om een betekenisvol bedrijf neer te zetten. Dat is zeker gelukt weten we nu. En er liggen nog veel avonturen op zijn weg te wachten.

Luisteren
DSC 6147 1024x683 1 uai

Mark Kulsdom

Mark is founder van The Dutch Weed Burger. Het ontstaan van zijn bedrijf is op zich al een opmerkelijk verhaal, maar zijn laatste avontuur is wel van wereldschaal door zich aan te sluiten bij LiveKindly.

Luisteren
PurposeDay18032023SEB02044 scaled uai

Michel Driessen

Michel is CEO van Verstegen en heeft een echt hart voor de hele keten en de verantwoordelijkheid voor mens en natuur. Dat geeft verantwoordelijkheid maar ook mooie kansen.

Luisteren

Volg onze (purpose) journey!

Volg onze (purpose) journey!