Programma

Ochtend


Yvette en Ralph 2 1

9:30 - Opening door Yvette Watson en Ralph Zebregs (founder Purpose Day)

Yvette Watson, een purpose gedreven leider van het eerste uur, leidt Purpose Day XL. Met bezieling en passie voor het onderwerp neemt ze je samen met Ralph Zebregs (founder Purpose Day) mee door het programma: een magische cocktail van de thema’s: visie op de toekomst, persoonlijk purpose gedreven leiderschap, praktische handvatten en activatie van jouw ‘road to net positive’.

michel verstegen 15

9:50 - Michel Driessen

Michel neemt ons mee in zijn missie om Verstegen Spices & Sauces niet alleen zo goed mogelijk door deze tijd heen te loodsen, maar er ook een ander bedrijf van te maken. “Een organisatie die een positieve impact heeft op de wereld waarin wij leven.” Een bijdrage leveren aan de wereld waarin hij leeft; dat is zijn drive. “Ik wil de wereld een stukje mooier achterlaten dan hoe ik haar aantrof”

Paul Polman pink modified

10:15 - Paul Polman

de vroegere CEO van Unilever en grondlegger van het gedachtegoed, legt ons uit wat Netto Positief betekent, hoe het zich verhoudt tot duurzaamheid, CSR. Klimaat-neutraal en purpose gedrevenheid, en waarom het van vitaal belang is dat organisaties het gaan omarmen. Hij geeft ons mee wat ervoor nodig is om als bedrijf de reis naar een netto positieve toekomst te maken.

IMG 0252 JPG.jpg uai

Hajar Yagkoubi

is een jonge activiste en vertelt over hoe zij als generatie Z kijkt naar de uitdagingen van haar generatie. Ze gaat vervolgens in dialoog met Paul Polman rond de vraag: hoe kunnen we de transitie naar een nieuwe economie versnellen?

11:00 - Koffie pauze en bezoek aan Purpose Fair

liesbeth mol bw

11:30 - Liesbeth Mol

is boardmember van Deloitte Nederland. Zij beschrijft de ‘bumpy road to becoming purpose led‘ van Deloitte. Een oprecht verhaal over het potentieel om goed te doen en de krachten binnen een corporate die het tot een grote uitdaging maken. Met de lessen voor iedereen die deze weg ook wil afleggen. Hajar Yagkoubi zal haar vervolgens challengen.

12:00 - Themasessies ronde 1

In deze break-out sessies kies je het thema dat relevant is voor jouw bedrijf, werk en purpose en gaat in een kleine groep aan de slag om de inspiratie uit de eerste keynotes om te zetten naar inzichten voor je eigen onderneming. Daarnaast ontmoet je organisaties die het streven naar net positive concreet aan het vormgeven zijn.

Bekijk de themasessies

Middag


12:45 - Lunch en bezoek aan Purpose Fair

13:45 Themasessies ronde 2

Twee rondes met break-out sessies in het teken van hoe concreet aan de slag te gaan met het streven naar net positive. Experts delen modellen, best practices en strategieën, die perspectief bieden om zelf stappen te zetten.

Bekijk de themasessies

14:35 – Themasessies ronde 3

Twee rondes met break-out sessies in het teken van hoe concreet aan de slag te gaan met het streven naar net positive. Experts delen modellen, best practices en strategieën, die perspectief bieden om zelf stappen te zetten.

Bekijk de themasessies

15:20 - Pauze en bezoek aan Purpose Fair

Bart Nollen pink modified 1

15:50 – Bart Nollen

Ondernemer en co-founder van Dayrize spreekt over het meten van positieve impact. Net positive is een mooi streven, maar hoe stel je het vast? Hoe weet je als consument welke impact je hebt op de planeet? En hoe verandert de markt als consumenten het wel weten? Bart vertelt waar je als bedrijf moet beginnen.

Ruud Veltenaar pink modified

16:15 - Ruud Veltenaar

Filosoof en schrijver Ruud Veltenaar verzorgt een inspiriment als waarachtige uitsmijter van de dag. Purpose is een leeg vat en een illusie zonder duidelijke niet-onderhandelbare waarden, waarmee nimmer een compromis wordt gesloten. Drie eminente vragen zorgen ervoor dat je altijd purpose-gedreven kunt blijven denken en doen. Neem je helm mee en doe op tijd je riemen vast. Dit wort een boeiende afsluiting die lang zal blijven hangen.

Yvette en Ralph 2 1

16:50 - Afsluiting door Yvette Watson en Ralph Zebregs (founder Purpose Day)

17:00 - Borrel en bezoek aan Purpose Fair

18:00 - Einde