Young Purpose Day

Hoe de toekomst er volgens de voorspellingen uit gaat zien weten we wel. Maar de vraag is of jij dat accepteert? Wordt de wereld een plek waar jij straks floreert? Een samenleving waar wel-zijn boven wel-vaart ons verbindt? Een planeet waar we in samenhang met de natuur een leven en werk kunnen vinden? Is er dus nog een mogelijkheid naar een wereld waarin jij meer gaat geven dan nemen? En wat is en wordt jouw rol daar dan in? Wat zijn jouw plannen? Wat zijn jouw ambities? Hoe ga jij impact maken? Wat gaat de wereld van jou horen?

Young Purpose Day is een dag voor de aanstormende nieuwe generatie (ongeveer 20-28 jaar) studenten, jonge entrepreneurs en jonge professionals bij bedrijven.

De eerste editie van Young Purpose Day heeft plaatsgevonden op 29/09/2022. En wat een knaller van een eerste editie was dit. Een mooi begin om jonge professionals met elkaar te verbinden, te inspireren en vooral om het innerlijk kompas te kalibreren richting ‘true north’.

EN WE GAAN DOOR

Maarliefst 8 jonge mensen hebben zich bij aangemeld om samen de tweede editie van Young Purpose Day te gaan organiseren. Prachtig en bemoedigend. We gaan dus door. Bijvoorbeeld naar de stad Groningen? Wil je meer weten over Young Purpose Day, je aansluiten, meehelpen? Neem contact met ons op!

NEEM CONTACT OP