1578225543904

Rutger Bregman

Visionair auteur en historicus, belichaamt de kracht van gedurfde ideeën. Zijn CV weerspiegelt een reis van intellectuele moed en maatschappelijk engagement. Als bestsellerauteur van “De meeste mensen deugen” en “Gratis geld voor iedereen” doorbreekt hij conventies en stimuleert hij een wereldwijd gesprek over sociale verandering. Met een scherpzinnige pen en grensverleggende gedachten heeft Bregman de status quo uitgedaagd, waarbij zijn visie op een rechtvaardigere samenleving een bron van inspiratie is geworden. Zijn betrokkenheid bij het bevorderen van een constructieve dialoog en het streven naar een betere wereld getuigen van een indrukwekkende nalatenschap in het vormgeven van onze collectieve toekomst.

Christian Kromme

Pionier in kunstmatige intelligentie (A.I.) en futuristisch strateeg, belichaamt de revolutie van technologische vooruitgang. Als visionair ondernemer heeft Kromme zich gevestigd als een autoriteit op het gebied van A.I. Zijn baanbrekende werk in het samenbrengen van technologie en menselijkheid is vastgelegd in zijn bestseller “Humanification”. Als spreker op internationale A.I.-conferenties en adviseur voor toonaangevende techbedrijven, onthult Kromme de kracht en mogelijkheden van kunstmatige intelligentie. Zijn missie om A.I. te demystificeren en te integreren in onze samenleving getuigt van een indrukwekkende visie op een gedigitaliseerde toekomst.

1681811870886

Katie Janssen

De bevlogen initiatiefneemster achter Agenda 2029, heeft haar unieke visie omgezet in concrete doelen die onze samenleving vormgeven. Met een academische achtergrond in Bèta-Gamma en een master in Culturele en Sociale Antropologie aan de Universiteit van Amsterdam, belichaamt Janssen haar toewijding aan multidisciplinaire benaderingen.

Bij Agenda 2029 heeft Janssen, gedreven door een overtuiging in overvloed in plaats van schaarste, 16 Realise Potential Goals geïntroduceerd. Hier gaat het niet om het streven naar minder, maar naar meer. Janssen kiest niet voor SDG 2 “Zero Hunger”, maar voor RPG 2 “Het meest vitale bordje eten op tafel”. Evenmin accepteren we SDG 1 “Geen armoede”; in plaats daarvan streeft Agenda 2029 naar RPG 1: Vrije, en krachtige individuen die in waarachtige vrijheid samenleven.

 In haar gedurfde aanpak wijst Janssen op een fundamentele verschuiving van top-down naar bottom-up verandering in de samenleving. Haar manifest weerspiegelt niet alleen de afwijzing van overleven, maar het omarmen van een leven waarin het volledige potentieel wordt gerealiseerd. Janssen’s leiderschap bij Agenda 2029 biedt een inspirerende roadmap voor een samenleving die niet enkel bestaat, maar lééft.

WhatsApp Image 2023 11 22 at 12.41.19

Volg onze (purpose) journey!

Volg onze (purpose) journey!