Ron van Es

Work and Purpose

Writing about telling the truth

CLAIM IT

Ron van Es is documentairemaker en schrijver. Hij maakte films voor publieke omroepen met thema’s als cultuur, samenleving en zingeving. Geschoold in psychosynthese kijkt hij met mensen en organisaties mee naar hun zin en samenhang. Gelooft dat betekenis geven aan je leven en werk vooral bestaat uit de moed hebben om het avontuur aan te gaan jezelf te ontdekken.

Zijn laatste boek heet: ‘Ertoe doen! – de Cirkel van Betekenisvol Leven’ Het begint bij het weten, diep van binnen, dat het leven waardevol genoeg is om er alles uit te willen halen. Wanneer je leeft vanuit dat besef wordt dat zichtbaar. Met wat jij hebt te bieden vind je zo je weg in het leven. Dit boek is een gids op die reis en helpt je bewust de keuzes te maken die je leven betekenis geven, die impact hebben op jou en je omgeving. Het inspireert tot een leven vanuit compassie waaraan jij jouw eigen invulling geeft.

In deze heel persoonlijke workshop neemt hij je mee in je eigen vragen die je hebt om je leven betekenisvoller te maken of je eigen purpose te claimen. Waar begint het, wat is je ‘haak’? Wat is de eerste stap, wat weet je? Waarvoor doe je het en hoe geef je dat vorm?

Deel dit bericht

Subscribe to our newsletter and stay updated