Purpose day 2019

Purpose Day 2019

Natuurlijk zijn we al stevig bezig met plannen voor Purpose Day 2019. Het thema dit jaar is: Bridging the Gap. Wij willen namelijk de brug zijn tussen de sociale entrepreneurs met hun vitaliteit en dromen naar gevestigde bedrijven die ook wel inzien dat ze een draai moeten maken in hun businessmodel. Maar hoe doe je dat?

Purpose Day 2019 legt die brug waardoor beide ‘oevers’ van elkaar kunnen leren. Beter worden. Samen impact gaan maken die zo nodig is in onze samenleving.

De datum van Purpose Day 2019 is 15 november in Rotterdam, schrijf die maar alvast in je agenda. We zijn weer bezig met boeiende sprekers, maar ook met nog meer workshops, de Purpose Tafels en vooral voldoende plek om elkaar te gaan ontmoeten.

See you on Purpose Day 2019!

Purpose Day 2019 goes Berlijn!

We slaan onze vleugels met Purpose Day uit naar Berlijn. Daar zal op 21 juni de eerste Purpose Day 2019 in Duitsland plaatsvinden. Op dit moment zijn we natuurlijk in gesprek met de mensen ter plekke over hoe, wie, wat, maar dat het impact zal hebben is wel zeker. Zodra we meer nieuws hebben laten we je dat natuurlijk hier ook weten.

LinkedIn.

Heb je onze LinkedIn pagina al gevonden? Word daar volger zodat je wekelijks steeds nieuwe berichten kunt lezen.

Purpose Way krijgt een plek in Rotterdam.

Purpose Way, de organisator van Purpose Day (en nog veel meer), krijgt per 1 juni een fantastische plek in Rotterdam. Klik hier om daar meer over te lezen.

buy your ticket now!

Subscribe to our newsletter and stay updated