Praktische informatie

Bedrijfsleven: duurzame ondernemers, CEO’s, beslissers en scenarioplanners die (mede)verantwoordelijk zijn voor de strategische koers van een organisatie, consultants, MVO- en CSR-managers, marketing en branding, public affairs, hr-managers

(Semi)-overheid, wetenschap, maatschappelijke/duurzame organisaties: onderzoekers, beleidsmakers en projectleiders die zich bezighouden met duurzaamheid en sociaal ondernemerschap

Financieel: beleggers in duurzame ontwikkelingen, impact-investeerders

Deelnamekosten

De deelnameprijs bedraagt €350 excl. BTW per persoon. Ben jij student? Dan is een ticket slechts €75 op vertoon van jouw studentenkaart.


Bevestiging van inschrijving

Inschrijven kunt u via deze website. Na uw digitale inschrijving ontvangt u een automatische bevestiging van ons per email. Heeft u binnen 24 uur niets ontvangen? Neemt u dan contact met ons op via [email protected].


Verhinderd?

Als u verhinderd bent, kunt u in uw plaats een collega laten deelnemen, mits deze in het bezit is van uw inschrijving. Indien u uw inschrijving wilt annuleren dient u rekening te houden met de volgende regelingen. Bij annulering tot 1 april 2023 berekenen wij € 50,- (excl. BTW) aan annuleringskosten. Bij latere annulering bent u het volledige bedrag verschuldigd.
Annuleren en het wijzigen van deelname dient per email ([email protected]) te geschieden.


Facturering en betaling?

Facturen zullen per email (of op verzoek per post) worden verzonden naar het, door u opgegeven, zakelijke emailadres. Indien u ervoor kiest de factuur naar de crediteurenadministratie te laten mailen, dienen juiste tenaamstelling, factuuradres en eventueel, binnen de onderneming voor betaling noodzakelijk, inkoop-/ordernummers ingevuld te worden op het online aanmeldingsformulier. Tenzij anders overeengekomen, dienen facturen binnen 14 dagen na factuurdatum te worden voldaan.


Op al onze events zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

18 april van 9.00 tot 18.00 u in Spant! in Bussum. Van 08:00 - 18:30 zal Polestar pendelen met Polestar EV's tussen NS-station Bussum-Zuid en het Spant! Kom jij met een Polestar vanaf het OV? Dan ontvang je een attentie! Ook met de OV fiets (4 minuten) of lopend (<15 minuten) is het prima te doen!

Ralph Zebregs, founder van Purpose Day is een samenwerking aangegaan met Folkert van der Molen van Duurzaam Ondernemen om samen een nieuwe editie van Purpose Day te organiseren op 18 april 2023 in Spant! te Bussum. Purpose Day XL. Beiden hebben we veel ervaring met het organiseren van succesvolle inspirerende congressen op het gebied van #duurzaamheid en bedrijfsleven.


voor inhoudelijke inbreng/suggesties voor het programma, neemt u contact op met:

Ralph Zebregs
concept, sprekers &
programmering
e: [email protected]
t: +31 (0) 615097676

Voor vragen over de pakkettenen overige vragen:

Folkert van der Molen
Partnering, Purpose Fair & Public relations
e: [email protected]
t: +31 (0) 654245189


Er zal ruimte zijn voor themasessies die door partners worden ingevuld en stands op de ‘Purpose Fair’. Bent u de partner die ons helpt de duurzame ontwikkeling in Nederland te versnellen? Vul het formulier in en wij zullen u de sponsorinformatie zo spoedig mogelijk doen toekomen. Aanvragen partner informatie