Over Purpose Day

Een bedrijf of organisatie van vandaag (en morgen) komt tot leven met een echt beleefde bedoeling. Dat is niet het mission statement, maar een regelrechte ‘walk the talk’! Waarom besta je, wat is je inbreng, waarom verkoop je, wat lever je, wat heeft de wereld aan je?

Jouw purpose staat dan niet voor doel, maar voor bedoeling. Het staat niet voor financiële groei, maar voor impactvolle groei. Het staat niet voor een pakkend mission statement dat intern mensen kan aanjagen, maar het staat voor een bezielende rol van het bedrijf in de wereld.

Purpose Day is een jaarlijks event voor ambitieuze ondernemers en vooruit denkende leiders van deze wereld. Het is ook een event voor mensen in bedrijven en organisaties die nu verandering willen. Voor de young professionals die staan te trappelen omdat het hun wereld is

Kom 16 november naar Purpose Day en claim jouw purpose! Samen met al die inspirerende sprekers en vuur aan je schenen leggende workshops. Het wordt een dag van inspiratie, maar ook van activatie. Van echte verhalen en diepgaande gesprekken. Van oprechte claims en bijzondere changes. Waar je gemotiveerd wordt en vooral gestimuleerd. Om je eigen purpose te claimen.

Claim it!

 

buy your ticket now!

Subscribe to our newsletter and stay updated